Stiri
Miercuri, 27 Martie 2013 20:04

Formula Prima a sponsorizat şi anul acesta organizarea cupei memoriale de schialpinism Mike Csaba, ediţia VII-a. Evenimentul a avut loc în staţiunea montana Harghita Mădăraş (în inima munţilor Harghita) în data de 16.03.2013., la care a participat şi echipa Formula Prima. În ciuda frigului şi vântului, aproximativ o sută de oameni au avut curajul să participe la competiţie, fiecare om a câştigat ceva, cadou sau experienţă plăcută. Cu toate ca condiţiile meteorice au fost crincene, atmosfera şi peisajul au fost deosebit de plăcute .

Echipa Formula Prima a participat la competiţie folosind schiuri Movement (fabricaţie elveţiană). După competiţie şi o scurtă odihnă concurenţii pasionaţi s-au dus la o tură de refacere în sălbaticie, fiecare şi-a găsit libertatea şi plăcerea în plutirea pe feţele acoperite cu zăpada neatinsă.

 

 

 

 
Joi, 10 Ianuarie 2013 14:45

La sediul firmei Formula Prima a  avut loc extragerea tombolei pentru promoţia "ai cumpărat Haka, ai cadoul în cutie". Cu ocazia asta avem plăcere să anunţăm câştigătorul tuturor participanţiilor, câştigătorul este Dl Marton Mihaly de la Odorheiu Secuiesc.


Echipa Formula Prima vă urează un an nou fericit!

               

 

 
Miercuri, 05 Decembrie 2012 11:40

 

 

Ai cumpărat Haka?

Ai cadoul în cutie!
Perioada 03-12-2012 - 03-01-2013


REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE 

Art. 1 Organizatorul 

Organizatorul campaniei “Ai cumpărat Haka?–Ai cadoul în cutie!” este S.C Formula Prima S.R.L, cu sediul în Cristuru Secuiesc, str. Libertăţii nr. 49, înregistrată la Registrul Comerţului Harghita, sub Nr. J 19-579-1995, Cod Unic de Înregistrare RO 7873231
Campania se va desfăşura conform prevederilor prezentului regulament şi acestea sunt obligatorii pentru toţi participanţii.
Art. 2 Durata şi locul de desfăşurare al campaniei
Campania se desfăşoară în perioada 03.12. 2012 – 03.01. 2013 la toţi distribuitorii Haka.


Art. 3 Drept de participare

Campania promoţională este deschisă oricărei persoane juridice şi fizice cu domiciliul în România. 
Nu pot participa la promoţie angajaţii SC Formula Prima SRL. 
Art. 4 Produse participante 


La această campanie promoţională participă produsele Haka


Art. 5 Mecanismul de desfăşurare al campaniei promoţionale

Pentru a participa la Campanie, participanţii trebuie să achiziţioneze un colac de ţeava Haka de mărimea 16 sau de 20 de la orice distribuitor din Romania.
În perioada campaniei fiecare colac de ţeava va conţine una dintre cadourile următoare: hanorace polar, veste, raclete gheata,caciuli, mănuşi, calendar etc.

Lânga cadourile susnumite veţi găsii în fiecare cutie şi un talon, care participa la o extragere în data de 10.01.2012.
Câştigătorul va primii Ţeava Haka în valoare de 100 Eur.

Pentru a participa la tragerea la sorţi, Participanţii, trebuie să completeze talonul de participare cu:
- pentru persoanele juridice – denumire firmă, număr de CIF , nume, prenume, telefon, adresa de e-mail persoana de contact, semnătura
- pentru persoanele fizice - numele, prenumele, seria şi numărul CI/BI, adresa de e-mail, telefonul,societatea de unde aţi achiziţionat pachetul Haka.

Bine inţeles lânga datele dvs.mai găsiţi şi trei întrebări la care răspunzind vom avea un feedback cit de bine este cunoscut Ţeava Haka.

Talonul completat se va trimite la adresa pregatită pe plic.

Pentru a nu iesii din formele legale extragerea se va desfăşura în faţa unui notar public.

După extragere câstigatorul va fi anunţat de distribuitorul de unde a fost cumpărata ţeava Haka.

 

Cu speranţa că aceasta campanie va aduce beneficii tuturor participanţilor, echipa organizatoare vă ureaza un an plin cu succese.


 

 
Luni, 09 Iulie 2012 10:14

Formula Prima a participat la GEROTHERM ACADEMY 2012, în Elveţia

SC Formula Prima SRL a participat în luna iunie acestui an la Gerotherm Academy 2012 în Elveţia.
La această misiune au fost delegaţi Dl. Deak Ferenc (inginer proiectant cu experienţă de 18 ani în proiectarea sistemelor sanitare, termice, solare şi de ventilaţie) şi Dl. Meyndt Alex (inginer de instalaţii cu experienţă de 6 ani în executarea sistemelor sanitare, termice, solare şi de ventilaţie).
Academia a avut loc în localitatea elveţiană Benken şi s-a extins pe o perioadă de două zile. Au participat firme specializate în domeniul geotermiei din întreaga Europă.
În prima parte a Academiei Dl. Prof. Dr. Daniel Pahud de la SUPI Laboratorul de Energie (CH) a prezentat principalele metode de proiectare a plantaţilor mari de sonde geotermale, piloni de energie, în vederea obţinerii unei eficienţe maxime a întregului sistem geotermal. Totodată s-au prezentat câteva problemele întâmpinate la proiectarea plantaţiei geotermale cu piloni de energie la Aeroportul din Zuerich.

Citeşte mai mult...
 
Luni, 26 Martie 2012 09:14

  Formula Prima  a sponsorizat şi anul acesta organizarea concursului memorial de schialpinism Mike Csaba. Evenimentul a avut loc în staţiunea montana Harghita Madaraş, în data de 17 Martie . Vremea a fost splendidă, organizaţie foartă bună, concurenţii au fost la înălţime! Bravo lor!!!

stiri2

Calitate Elveţiană.

stiri1